Aanmelden bij hospice Winschoten?

Het Sint Maartenhuis is een laagdrempelig bijna-thuis huis waar men via een korte aanmeldingsprocedure snel terecht kan.

Hoe verloopt de aanmelding bij het hospice Winschoten?

In principe kan aanmelding door iedereen geschieden: ziekenhuis, huisarts, thuiszorgorganisatie, mantelzorgers, familie of de terminale persoon zelf. Er moet wel sprake zijn van een terminale indicatie van een arts of ziekenhuis met een levensverwachting van ca. 3 maanden of korter. Wordt de termijn van drie maanden overschreden dan bekijkt ons team, samen met u, uw familie of naasten en de huisarts, de mogelijkheden opnieuw.

Aanmelden kan dagelijks, bij voorkeur tussen 9.00 en 13.00 uur, via één van onze twee coördinatoren van het hospice. De coördinator van het hospice neemt de details van de aanmelding door, en regelt verder de opname.
06-52728641
06-52728642
0597-452170

Heeft u een andere vraag, of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat

12 november 2021 - Lieve mensen! De actie van de Rabobank heeft maar liefst € 1.403,98 opgeleverd voor het hospice. Dat is een wel heel mooi resultaat! Namens alle vrijwilligers van het hospice heel hartelijk dank... lees verder »

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice

8 oktober 2021 - Steun het hospice via Rabobank Clubsupport De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start! Stemmen Leden van Groninger Land brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren t/m 25... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.