Een eerste indruk

Een eerste indruk - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

U vindt hospice Sint Maartenhuis aan de P.C. Hooftlaan 74A te Winschoten, in een rustige woonwijk vlakbij het station en centrum van Winschoten. Als bewoner heeft u een eigen kamer met een aparte douche/toiletruimte met een aangrenzend terras. De kamer is ingericht in huiselijke stijl, er is ruimte voor het meebrengen van dierbare voorwerpen, zoals een fotolijst of anderszins. Uw familie en vrienden zijn te allen tijde welkom; bij ons gelden geen bezoektijden.

Iedere gast is welkom, ongeacht achtergrond, afkomst of levensbeschouwing. Met betrekking tot dagindeling, bezoek en maaltijden, zijn uw wensen leidend.

Hoe ziet een verblijf in hospice Sint Maartenhuis eruit?

We doen er alles aan om uw verblijf in hospice Sint Maartenhuis zo comfortabel mogelijk te maken. Het hospice Sint Maartenshuis beschikt over twee privé gastenkamers met eigen badkamer en buitenterras. Uw kamer is van alle gemakken voorzien: een speciaal bed, matras en stoel met daarnaast een tv, dvd speler, internet en wifi. Naasten mogen, in overleg, blijven eten en slapen. Dit kan in onze huiskamer of op het aan uw bed vastgemaakte koppelbed bij u op de kamer.

Er is aandacht voor psychische, sociale en spirituele/holistische aspecten, zowel voor de gast als ook voor hun omgeving. Ook rouwverwerking hoort hierbij.

Deskundige zorg en betrokken vrijwilligers
Het hospice biedt volledige 24-uurs zorg, die wordt verleend door speciaal daarvoor opgeleide vrijwilligers aangevuld met gekwalificeerde thuiszorgmedewerkers. De eigen huisarts blijft zo veel mogelijk de gast begeleiden; wanneer dit niet mogelijk is, vragen de coördinatoren een huisarts in Winschoten de zorg over te nemen.

Ervaringen van gasten, hun familie en onze vrijwilligers in het gastenboek

Wilt u weten hoe onze gasten een verblijf in hospice Sint Maartenhuis hebben ervaren? In ons gastenboek leest u ervaringen van onze gasten en hun naasten, en komen tevens onze vrijwilligers aan het woord.

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat

12 november 2021 - Lieve mensen! De actie van de Rabobank heeft maar liefst € 1.403,98 opgeleverd voor het hospice. Dat is een wel heel mooi resultaat! Namens alle vrijwilligers van het hospice heel hartelijk dank... lees verder »

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice

8 oktober 2021 - Steun het hospice via Rabobank Clubsupport De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start! Stemmen Leden van Groninger Land brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren t/m 25... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.