Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Het dagelijks leven in hospice Sint Maartenhuis steunt op vrijwilligers. Zij vormen samen met coördinatoren en beroepskrachten een hecht team dat de bewoners in hun laatste fase bijstaat. Samen staan zij klaar om deze laatste levensfase kwalitatief een goede invulling te geven, waarbij de gast zelf aangeeft hoe, wanneer en op welke wijze dat gebeurt.

Werken als vrijwilliger
Mocht je je willen aanmelden als vrijwilliger, dan loop je, alvorens daadwerkelijk zelfstandig aan het werk te gaan, een aantal diensten mee met een geroutineerde vrijwilliger om het werken en de sfeer in het hospice te ervaren. Voor het vrijwilligerswerk zijn geen specifieke diploma's vereist, maar het volgen van een interne basiscursus is wel verplicht. Tevens moet u een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen overhandigen, en zal er een voorevaluatie plaatsvinden met een bestuurslid en coördinator.
Bekijk hier het organogram vrijwilligerstaken van hospice Sint Maartenhuis:

Download PDF informatieDownload PDF informatie: 1705566636organogram-vrijwilligerstaken.pdf

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat

12 november 2021 - Lieve mensen! De actie van de Rabobank heeft maar liefst € 1.403,98 opgeleverd voor het hospice. Dat is een wel heel mooi resultaat! Namens alle vrijwilligers van het hospice heel hartelijk dank... lees verder »

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice

8 oktober 2021 - Steun het hospice via Rabobank Clubsupport De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start! Stemmen Leden van Groninger Land brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren t/m 25... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.