K6 tegen Kanker doneert nieuwe gordijnen aan het hospice

K6 tegen Kanker doneert nieuwe gordijnen aan het hospice

K6 tegen Kanker doneert nieuwe gordijnen aan het hospice Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Geschreven door:
, 16 mei 2020

Bart Kruizinga, voorzitter van K6 tegen Kanker, doneerde vrijdag namens de stichting nieuwe overgordijnen ter waarde van 2400 euro aan hospice Sint Maartenhuis in Winschoten.


Karin Bron, coördinator van het hospice en twee vrijwilligsters, waren daarbij aanwezig. Karin: “We zijn erg blij met deze donatie. De oude gordijnen waren 15 jaar oud en we hebben vanuit onze organisatie voor zulke dingen geen geld. Daarom zijn we erg blij met de inzet die K6 voor ons doet.”

K6 heeft als stichting tot doel om mensen c.q. organisaties ‘in natura’ te ondersteunen. Gewoon geld inzamelen en spullen ter beschikking stellen die direct ten goede komen aan het goede doel.

De teller staat inmiddels boven de 10.000 euro

In november 2018 startte de actie voor het hospice met een ATB-tocht. Sinds de Corona-perikelen ligt alles even stil en moeten ze afwachten wanneer er weer actief wat georganiseerd kan worden. Normaliter was de actieperiode in juni dit jaar afgesloten, maar daar moet verder nog over gesproken worden. Inmiddels staat de teller voor het Hospice boven de 10.000 euro. En daar zijn zowel K6 als ook het Hospice heel blij mee. Zoals Bart zei: “Het doet goed, goed te doen."

K6 doneerde al aan het hospice: een laptop, twee TV’s, een koffiemachine, twee luxe sta-op stoelen, vitrages, overgordijnen, een rolstoel, Etac–turner, tilriem, rookschort en twee leestafels.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport - Bedankt voor uw stem! - geweldig resultaat

12 november 2021 - Lieve mensen! De actie van de Rabobank heeft maar liefst € 1.403,98 opgeleverd voor het hospice. Dat is een wel heel mooi resultaat! Namens alle vrijwilligers van het hospice heel hartelijk dank... lees verder »

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice - Hospice Sint Maartenhuis Winschoten

Rabobank Clubsupport actie! Uw stem is geld waard voor ons hospice

8 oktober 2021 - Steun het hospice via Rabobank Clubsupport De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start! Stemmen Leden van Groninger Land brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren t/m 25... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.